Bedrijfspand renoveren met een prachtige houten sectionaalpoort

17Mijn inmiddels opgedane kennis te kunnen delen, dat is iets wat mijn interesse heeft. De laatste jaren besef ik me steeds vaker hoe groot het kapitaal aan kennis en ervaring is dat ik te delen heb, en probeer ik de jongere generatie te interesseren in de dingen die ik te melden heb. De talloze jaren in het vak hebben mij namelijk veel bijgebracht en het is voor mij niet meer dan logisch anderen hierin te betrekken.

Zorg altijd voor een representatieve uitstraling van je werkplek

1.1Zo tussen neus en lippen door zal ik in mijn serie artikelen mijn ervaring met jullie delen, dit alles gelinkt aan de producten en diensten waarover ik reviews zal plaatsen. Het zijn reviews over zaken die ik tegenkom in mijn werkzaamheden en waarvan ik verwacht dat anderen nog wel iets kunnen opsteken. Neem nou Different Doors, het bedrijf dat niet voor niets de eer heeft als eerste onder de aandacht te komen. Het is immers een bedrijf dat echte kwaliteit in de producten, in mijn geval een houten sectionaalpoort, weet te combineren met een expertise en snelheid in de werkzaamheden. Het is bovendien een bedrijf dat onder een scherpe prijs weet te opereren en het is ook daarom dat ik bewust voor dit Nederlandse bedrijf heb gekozen – het is zeker een concurrent van de van oorsprong in België gevestigde bedrijven, die maken zich maar beter de borst nat. 67Met vakkundig ook bekeken zij de houten sectionaalpoort die er eerst in mijn bedrijfspand, een leegstaand koetshuis naast mijn woning, zat en vervingen deze door een veel beter exemplaar. Gezien de gevoelige informatie die ik in mijn kantoor verzamel, was het er ook de hoogste tijd voor deze te vervangen maar belangrijker nog was dat ik een meer professionele uitstraling voor het pand wilde. Dat is dan ook de les die ik mensen wil meegeven: ontvang je clientèle in je bedrijfspand, zorg er dan voor dat dit er zo representatief mogelijk uitziet! Een houten sectionaalpoort als de mijne is er zeker geen om over het hoofd te zien.