De akoestiek zorgt voor een prettige werkruimte

Ik heb een goed adres om te delen op mijn blog vandaag en dat gaat over akoestiek. Bij ons op de zaak hebben wij een net nieuw ingericht kantoor en hierbij hebben wij voor dit soort geluidsdemping en rustgeving gekozen omdat ik hierdoor weer door een goede vriend van mij die zelf ook een onderneming heeft op ben geattendeerd. Ik besloot zijn advies aan te nemen en ik ben opzoek gegaan naar een adres waar ik mij wat beter hierin kon verdiepen. Al snel kwam ik op deze site terecht waar ik veel kon lezen over de voordelen hiervan. En ook de vele keuze die er is om gebruik te kunnen maken hiervan op een zo’n mooi mogelijk in te richten interieur. En daarna ben ik eens contact gaan opnemen om voor ons kantoor ook iets moderns en passends te laten aanmeten.

Wij zijn allen zeer tevreden met ons nieuwe ruimte

Wij hebben meerdere mensen bij ons op de administratie en zij moeten voortdurend bellen, dit kan in veel gevallen hinderlijk zijn voor collega’s die zelf ook moeten bellen of hierdoor hun concentratie verliezen. Daarom kan een goede akoestiek in veel gevallen een uitzondering bieden en ik ben zeer tevreden dat wij dit nu ook prima voor elkaar hebben. Kijk daarom eens op de site om te zien wat ik bedoel met mijn blog.