Groepen.be heeft meer dan achthonderd vakantiehuizen voor kleine en grote groepen. De huizen staan in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Vind de perfecte plek voor een weekend er tussenuit of een vakantie met familie, vrienden, je schoolklas, vergaderen, een vriendinnenweekend of de voetbalclub of noem het maar op. Voor elke soort groep is er wel een geschikte accommodatie te vinden. Wil je bij een stad of juist in de natuur, wil je dichtbij het strand of wil je slapen in een kasteel, wil je een vakantie met workshops of andere activiteiten of wil je lekker luxe, wil je je hond meenemen? Het is allemaal mogelijk. Voor feestdagen worden er aparte arrangementen aangeboden.

Wie is Groepen.be

De organisatie achter Groepen.be is CVG (Centrum voor Groepsaccomodaties). CVG is marktleider op het gebied van het aanbieden van groepsaccomodaties. De organisatie bestaat al sinds 1992 dus er is genoeg aan kennis en ervaring opgebouwd. Je kunt dus rekenen op een deskundige aanpak en een goed advies. Hierdoor is er een hoge klanttevredenheid (8,6). Groepen.be heeft het certificaat ‘Thuiswinkel Waarborg´. Dit wil zeggen dat ze voldoen aan de Nederlandse wet- en regelgeving.

Zoek je inspiratie of wil me meer meer informatie over Groepen.be? Bezoek dan hun website hier.

Catering service

Groepen.be biedt een leuke extra service aan, namelijk om gebruik te maken van een verzorgde catering. Dit kan zijn een arrangement ontbijt, lunch en diner, een volledig verzorgde barbecue of een gourmet maaltijd. De prijs-kwaliteitverhouding is heel billijk en zo kan je heerlijk genieten van een zorgeloze tijd.
Groepen.be