Lean management

Lean management wordt vaak omgeschreven als een cultuur waarin men continu streeft naar verbetering. Voor veel bedrijven is dit van essentieel belang om concurrentie voor te blijven en zichzelf te onderscheiden. Ook kwaliteitsverhoging speelt een belangrijke rol.

Lean managementLean management trainingen volgen

Bij ons bedrijf staan innovatie en vernieuwing altijd al hoog in het vaandel. Toen ik een keer een boek las over Lean Management kon ik mij dan ook direct goed vinden in de methodologie. Ik besloot op zoek te gaan naar mogelijkheden voor een training en kwam toen terecht op de website van The Lean Six Sigma Company. Zij hebben meerdere vestigingen in Europa maar ook een in Rotterdam. Hoe meer ik las over hun visie, hoe enthousiaster ik werd over de training. Al snel had ik mij aangemeld voor de Lean Practitioner training, ik kon niet wachten om mijn nieuwe kennis straks te gaan delen binnen de organisatie!

Inmiddels heb ik de praktijkgerichte training succesvol afgerond. Deze training duurde drie dagen en daarna kun je eventueel nog een vervolgopleiding volgen. Ik denk dat ik dit in de toekomst wel ga doen. In de tussentijd houd ik me continu bezig met het verbeteren van processen binnen ons bedrijf. Ook ben ik bezig om meerdere medewerkers klaar te stomen voor de Lean training zodat wij langzaam steeds meer Lean Management specialisten in huis krijgen!

Lean managementEen expert inschakelen?

Het is aan te raden om hulp in te schakelen van een expert wanneer je interesse hebt in Lean Management. Ik kan de trainingen van The Lean Six Sigma Company in ieder geval van harte aanraden. Je merkt ook dat dit bedrijf de nodige ervaring én kennis heeft. Ze weten dit dan ook perfect over te brengen en je merkt dat er een grote passie is voor Lean Management. Dus wil jij graag een workshop of cursus volgen, of heb je hulp nodig van een ervaren coach? Neem dan zeker contact op met The Lean Six Sigma Company!