Relatiegeschenken

Voordelig aanstekers laten bedrukken bij lavista

aanstekers laten bedrukken bij lavista

Promotie

Al een geruime tijd was ik zoekende naar een leuk relatiegeschenk voor een aantal zakenpartners. Maar nergens kon ik een gepast relatiegeschenk vinden totdat ik in aanraking kwam met aanstekers laten bedrukken bij Lavista. Aanstekers laten bedrukken bij Lavista was onmiddellijk een zeer interessante mogelijkheid voor mij. Simpelweg omdat al mijn zakenpartners gek zijn op sigaren en deze dus ook vaak roken. Ook kon ik afbeeldingen laten bedrukken op deze aanstekers. Zodoende kwam ik op het idee om een foto van mijn zakenpartners door te sturen naar de bovenstaande aanbieder. Deze foto’s moesten dan worden afgebeeld op de aanstekers, zodat zij de aanstekers konden herkennen aan hun eigen gezicht.  Tijdens contact met Lavista werd mij verteld wat de kosten waren en de leveringsduur. Ik gaf akkoord en dezelfde dag plaatste ik de bestelling!

aanstekers laten bedrukken bij lavista

Geweldige relatiegeschenken!

De relatiegeschenken werden netjes op tijd aangeleverd. Tijdens een vergadering met de zakenpartners overhandigde ik hen het relatiegeschenk en de reacties sprake boekdelen. Zij vonden het een erg leuk gebaar en ook moesten zij erom lachen. Zij vonden het erg leuk dat hun foto werd afgebeeld op de aanstekers en daar zijn zij dan ook hartstikke blij mee. Wanneer u zoekende bent naar een leuk relatiegeschenk voor zakenpartners of een zakenpartners die roken/rookt? Dan raadt ik het u aan om het assortiment van Lavista eens te bekijken. Wanneer u deze website bekijkt vindt een ruim aanbod aan honderden verschillende soorten en kleuren aanstekers!

Kwaliteit