Volg loopbaanbegeleiding in de regio Gent

Werk, het is iets wat vaak het grootste gedeelte van jouw tijd in beslag neemt. Als je gelukt hebt, dan heb je een leuke baan en haal je daar veel voldoening uit. Maar het kan soms ook stress opleveren, zoveel stress dat je negatief over je werkt gaat denken. Misschien is het ook niet de juiste baan voor je. Met loopbaanbegeleiding in de regio Gent kun je dat onderzoeken en vind je opnieuw balans in je werk en ervaar je minder stress.

Het verminderen van stress op je werk

Het volgen van loopbaanbegeleiding in regio Gent helpt jou om beter te onderzoeken wat je leuk vindt aan je werkt en het helpt jou om stress op je werk te verminderen. Door meerdere gesprekken samen kijkt de loopbaancoach naar de zaken die spelen. Zo wordt er gekeken naar wat jouw sterke en zwakke punten en wat de oorzaken zijn die stress op je werk kunnen  veroorzaken. Ook kan een coach helpen met maken van beslissingen, als je bijvoorbeeld twijfels hebt over je baan omdat deze veel stress oploopt. Samen met de coach  van loopbaanbegeleiding regio Gent ga je in gesprek en kom je erachter wat voor jouw de juiste manier van werken is en wat de oorzaken zijn van stress op je werk of waarvan je wel energie krijgt.


Waarom zou je gebruik maken van een coach?

Als veel stress op je werkt ervaart of als je veel negatieve energie krijgt van je werk kan loopbaanbegeleiding in de regio Gent nuttig zijn. Dit kan ook handig zijn als je wilt uitvinden waar je gelukkig van wordt op carrièregebied. Door de gesprekken met de coach kijk je niet alleen waar de stress op het werk vandaan komt, maar kijk je ook naar wat het beste is voor jezelf.