logoAfgelopen tijd ben ik wat aan het minderen als het gaat om gokken. Op lange termijn pak je nooit echt winst. Je hebt altijd mindere dagen erbij zitten. Bij Betway heb ik jarenlang gegokt en ik vond het echt een fantastisch bedrijf. Het bedrijf is zeer professioneel. Ze zorgen ervoor dat het geld veilig op de rekening komt komt de speler. Ook zorgen ze voor veilige connecties en daar hecht ik veel waarde aan. Bij hun staat veiligheid voorop en als je daar ook nog eens leuke kortingen of bonussen bij kan geven is dat toch fantastisch? Het is daarom ook zeker een aanrader om te gaan gokken bij dit bedrijf. Wel moet je oppassen, want het kan maar zo een verslaving worden natuurlijk.

Gokken met mijn nieuwe collega’s. logo_bookmaker_nederbet

Sinds een aantal weken werk ik weer. Het is een fijn bedrijf en ik heb zeer vriendelijke collega’s. Ook hun houden van een beetje gokken. Zo hebben we al een aantal weddenschappen staan. Hopelijk ga ik die winnen, want dan kunnen ze gelijk zien dat ik er verstand van heb. Mijn collega’s heb ik ook verteld dat ik regelmatig bij Betway gok. Zij doen dat ook weleens en zijn ook zeer tevreden over jullie. Verder wil ik jullie een groot compliment geven en hopelijk heb ik nog wat geluk.

sponsor_mybet