Schoonloopmatten op maat laten maken

Schoonloopmatten op maat laten maken

Als ondernemer wil je je bedrijfspand natuurlijk netjes en schoon houden. Om daar een goed begin mee te maken kun je voor schoonloopmatten op maat gaan. Dat is ideaal als je af wil van de eindeloze schoonmaakrondes die er gemaakt moeten worden in je pand. Door schoonloopmatten op maat te laten maken en bij de ingangen van je pand neer te leggen, voorkom je dat mensen veel vuil naar binnen lopen. In dit blog vertellen we je er graag meer over.

Schoonloopmatten of droogloopmatten?

In dit blog willen we meteen graag de kans nemen om een flink misverstand de wereld uit te helpen. Er circuleren in het dagelijks leven namelijk twee termen die vaak door elkaar worden gehaald en gebruikt: schoonloopmatten en droogloopmatten. Deze zijn niet hetzelfde! De naam zegt het in feite al: droogloopmatten zijn bedoeld om mensen hun schoenen droog te laten lopen bij binnenkomst. Schoonloopmatten zijn bedoeld om mensen hun schoenen schoon te laten lopen. Schoonloopmatten herken je dan ook aan de structuur die ervoor zorgt dat vuil eraan hecht en zo onder je schoenen vandaan wordt gehaald.

Het fijne van droogloopmatten

Met een schoonloopmat in de hal of de entree van je bedrijfspand, vang je al het vuil op dat mensen onder hun schoenen mee naar binnen lopen. Zo zorg je er ten eerste voor dat je vloer schoon en netjes blijft. Zo hoef je minder vaak schoon te (laten) maken. Dat scheelt in tijd en kosten. Daarnaast zorgen schoonloopmatten er ook voor dat je vloer langer meegaat. Tot slot voorkom je met schoonloopmatten ook dat vuil en eventueel regenwater zich vermengt, voor een gladde vloer zorgt en valpartijen veroorzaakt. Door schoonloopmatten op maat te laten maken krijg je een schoonloopmat die qua formaat en uiterlijk perfect bij je bedrijfspand past. Niet voor niks worden schoonloopmatten dan ook vaak gebruikt door bedrijven zoals VvE’s, tankstations, winkels en kantoorpanden. Ze zijn handig in elk pand waar mensen de hele dag door in en uit lopen. Met schoonloopmatten zorg je ervoor dat dit veilig en mooi verloopt.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van ondernemen en zaken? Blijf dan vooral ons blog in de gaten houden.

Heb over dit onderwerp vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via ons contactformulier.