Pennen bedrukken doe jij voortaan ook bij Hiephiepkado

relatiegeschenken-hiephiepkado

 

 

 

 

 

relatiegeschenken-it3780-10-cartoon_586-959bBij elke conference waar ik spreek wil ik wel een goede indruk achter laten. Dit vooral om goede informatie te delen waar de mensen ook echt iets aan hebben. Ook nodig ik ze uit om mijn blog te volgen. Ik heb daarom ook al veel volgers, waar ik dol enthousiast over ben. Wat ook helpt is pennen bedrukken met daar op mijn blog site. Hier wil ik het vandaag dan ook over hebben. Welk bedrijf laat nou geen pennen bedrukken met daar hun bedrijfslogo en website erop. Online vind je hier zeer veel bedrijven die dit doen. Ik gun jullie de volgende tip dan ook van harte, kijk eens op hiephiepkado.be. Dit bedrijf heeft een ruim aanbod aan verschillende pennen. Deze kunnen allemaal naar eigen invulling bedrukt worden. Wat ik dus alleen doe is mijn website erop laten drukken zodat luisteraars naar mijn blog kunnen komen. Je kunt naast een website ook het bedrijfslogo of een boodschap erop laten zetten. Makkelijk dus als je een pen voor verschillende doeleinde wilt gebruiken. 

Het breedste assortiment van Nederland

relatiegeschenken-it3177-14-oregon_416-691bHiephiepkado heeft werkelijk waar het breedste assortiment van Nederland. Buiten het feit dat je een pen aan klanten of prospects kunt geven zijn eigen bedrukte pennen ook geschikt voor intern gebruik. Niks straalt het imago beter uit als dat je eigen personeel de pennen met een goede slogan erop ook gebruikt. Ik krijg dan ook geregeld de vraag tijdens een conference waar ik mijn pennen vandaan haal. Ik moet zeggen dat ik dan ook niet de standaard, vaak goedkopere pennen gebruikt. Deze zijn tevens ook verkrijgbaar bij Hiephiepkado. Maar ik heb ervoor gekozen om wat luxere pennen uit te delen. Ik hoop dat jullie iets aan mijn tip gehad hebben, en probeer het gewoon eens. Want een pen als relatiegeschenk is tegenwoordig een must.