Optimaliseren van jouw personeelskosten

loonoptimalisatie

Creëer een Win-Win situaties

Wanneer je aan loonoptimalisatie zal doen zal het besparingen kunnen opleveren voor jouw onderneming (wat zorgt dat je meer middelen overhoudt om mee te kunnen werken) + je personeel zal meestal een hoger nettoloon ontvangen, zonder dat je meer moet uitgeven. Meestal zal dit gebeuren door andere alternatieve aan te bieden, denk hierbij aan maaltijdcheques, winstpremie, Forfaitaire onkostenvergoeding, fietsvergoeding, enz. 

Bij kostenplaatje.be kan je terecht voor loonoptimalisatie. Zij zijn de specialist in het optimaliseren van personeelskosten en zullen alles zeer grondig bekijken en onderzoeken. Het betekend dus niet dat er meteen aan de personeelskosten gesleuteld zal worden.

loonoptimalisatie

Wat betekend dit voor jouw werknemers?

Voor de werknemers heeft het ook alleen maar voordelen.  Zo kunnen zij een deel van hun loonpakket zelf samenstellen door te kiezen voor looncomponenten die aansluiten bij hun behoeften. Dit resulteer meestal in een hoger nettoloon!

Voor wie?

Loonoptimalisatie is nuttig voor zowel kleine als grote bedrijven. Iedereen verdiend de kans om zo efficiënt mogelijk om te gaan met loonkosten.

Wie is kostenplaatje.be?

Bij kostenplaatje kan je niet alleen terecht voor loonoptimalisatie. Zij hebben nog meer diensten, maar wel allemaal met hetzelfde doel: Besparen op bedrijfskosten. Zo kan je bij hun ook terecht voor tewerkstellingssubsidies, kostenoptimalisatie, loopbaanbegeleiding, etc.

Maar hoe besparen ze nu precies op bedrijfskosten? Dat is heel simpel, Kostenplaatje zal alle bedrijfskosten in kaart brengen en vervolgens grondig analyseren. Wanneer dit gebeurd wordt er gekeken op wat er kan bespaard worden, en dat is meestal veel meer dan je denkt! En moest er op niks bespaard kunnen worden, dan wordt er ook helemaal niets in rekening gebracht. Verder werken wij ook volgens het principe “first cure, then pay”.

Kostenplaatje.be is een onderdeel van Mojeko. Wenst je meer info? Contacteer hun vrijblijvend op hallo@mojeko.be