Lichtkoepels geven de juiste sfeer in kantoor!

 

 

 

 

 

 

Enig om te zien dat jullie een kijkje nemen op mijn blog. Ik vindt leuk om mijn ervaringen met jullie te delen. Vandaag is het onderwerp Lichtkoepels. Op kantoor is sfeer belangrijk, sfeer kan bepaald worden door allerlei factoren. Sinds kort ben ik met mijn onderneming over verhuisd, naar een ander kantoor pand. De huur van dit kantoorpand was veel goedkoper, vandaar dat ik deze keuze heb gemaakt. Helaas ontbrak er een bepaalde sfeer, aan dit kantoor. Het oogde saai, en ik wilde het een en ander gaan aanpassen. Natuurlijk moest ik grote veranderingen, eerst voorstellen aan de verhuurder. Als eerste moest ik een plan hebben om de sfeer te verbeteren. Het was erg donker op kantoor, en er kwam nauwelijks buiten verlichting binnen. Ik wilde meer buitenverlichting binnen laten komen, om hiermee een betere sfeer te creëren. Op het internet ging ik zoeken, naar de oplossing. Al gauw kwam ik terecht bij Lichtkoepels. Ik had hier al wel eens van gehoord, en ik wilde het gaan uitproberen. Als eerste vroeg ik toestemming, aan de verhuurder en hij keurde het goed. Onmiddellijk nam ik contact op met lichtkoepels.info, om deze koepel te laten plaatsen!

Het werken op kantoor is nu fijner!

Binnen een aantal dagen, was de koepel al geplaatst. Wij krijgen nu meer verlichting van buiten af, en dat deed ons goed. Het personeel vond het fijner en ik ook! Het is uiteindelijk een top aankoop gebleken. De sfeer is positief dankzij deze koepel. Een echte aanrader voor alle ondernemers!