batterij1Ondernemen zit in mijn bloed en misschien is dat wel de reden dat ik er zo gek op ben. Ik heb zelf veel ondernemingen gehad. Ik heb ook veel familieleden die nog steeds ondernemen. Mijn broer bijvoorbeeld, hij heeft zelf een eigen kantoor en hij vraagt mij vaak om advies. Ik vind het leuk om hem te helpen en ik geef hem ook vaak goed advies. Mijn broer werkt met een Macbook en pas geleden is zijn Macbook batterij kapot gegaan. Hij baalde hier enorm van en hij wist niet waar hij voor een leuke prijs een nieuwe kon kopen. Hij ging er van uit dat het op elke site erg duur is. Hij vroeg aan mij of ik een goede site wist om een nieuwe Macbook batterij te kopen.batterij3

Ik wist wel een goede website

Omdat ik zelf ook een Macbook heb en hier regelmatig accessoires voor koop wist ik wel een goede website. Ik ben zelf op deze website uitgekomen toen mijn oplader kapot was. Ik las toen erg veel recensies en ik kwam uit op de website van Bizzix. Sindsdien gebruik ik de website van Bizzix als ik iets nodig heb voor mijn Macbook. Ik vertelde mijn broer over deze website en hij heeft hier meteen zijn batterij gekocht. Inmiddels heeft hij de batterij al in zijn Macbook en werkt hij weer fantastisch. Lijkt jou dit ook wel interessant? Kijk dan snel op de website voor meer informatie!batterij2