Koerier voor snelle delivery

Wanneer je snel een pakje wilt versturen, zijn de algemene leveringsmethoden zoals met PostNL of DHL meestal niet snel genoeg. Ze hebben wel track&trace maar omdat het eerst naar het lokale distributiecentrum moet gestuurd worden, hierna gesorteerd, weer naar de algemene postlocatie van de stad en daarna pas naar de bestemming, kan dit een zeer lange tijd duren voordat het pakketje toekomt. Hierdoor zijn er snellere koerier services opgekomen de laatste jaren die je pakketje in een mum van tijd kunnen ophalen en verzenden. Zeker voor spoedleveringen is dit een interessante manier om pakketjes te verzenden. Ook indien je een Koerier naar Rotterdam wilt laten sturen voor het ophalen van een pakketje om dit diezelfde dag nog naar Amsterdam te versturen, is mogelijk.

Alle soorten groottes

Je kan pakketjes versturen met alle soorten groottes. Of je pakketje nu een zeer kleine brief is of een groot pakket zoals een kast of zetel, alles is mogelijk met deze verzendmethode. Uiteraard hangt de prijs af van de grootte van het pakket aangezien er voor een brief minder plaats nodig is dan voor een kast en er dus ofwel een fiets ofwel een groot busje moet gebruikt worden. In the end, is dit allemaal geen probleem en kan je snel en eenvoudig pakketjes versturen van waar naar waar je ook wilt, voor elke grootte.

Beschikbaar overal in Nederland

Indien je een pakketje wilt verzenden met een koerier van Den Haag naar Utrecht, of van Ede naar Rotterdam, alles is mogelijk zolang het binnen Nederland blijft. Nederland is namelijk erg groot, of toch lang uitgerekt, maar in realiteit kan je overal geraken in Nederland binnen één dag. Zeker met de auto of ander privaat transport. Je kan dus zeker zijn dat al je pakketjes op elke locatie kunnen gebracht worden van eender welke locatie in Nederland.