Gratis CRM systeem met boekhouding en facturatie

Yoursminc biedt een gratis CRM systeem bij je boekhouding en facturatie programma. Dit voorkomt vele ongemakken. Je kent het vast wel. Je hebt net alle informatie ingevoerd omtrent je facturen en dan blijkt dat je diezelfde informatie ook in je klantensysteem nodig hebt. Bovendien is alles ook belangrijk voor je btw aangifte. Het kost heel veel tijd om alles overal los van elkaar te verwerken, maar als alle systemen gekoppeld zijn, gaat het veel sneller. Yoursminc zorgt ervoor dat je gemakkelijk en snel met alle administratie bij kan houden, zonder dat alles langs elkaar heen werkt.

Alles makkelijker met gratis CRM

Als je een eigen bedrijf begint, is de administratie waarschijnlijk één van de grote uitdagingen voor jou. Hetgeen waar je bedrijf in gespecialiseerd is, is immers waar jij voor geleerd hebt. Dit zorgt ervoor dat de kans heel groot is dat boekhouden en een klantenadministratie bijhouden iets is wat je niet heel vaak gedaan hebt in je leven. Yoursminc maakt deze uitdaging een stuk makkelijker voor de beginner en zorgt ervoor dat de wat meer ervaren boekhouder niet alles dubbel hoeft te doen. Voor ieder type ondernemer brengt het dus vele voordelen met zich mee. Al je systemen werken immers samen en je hoeft niet meer te zeulen met al je papierwerk als je ergens heen gaat waar je administratie ook van belang is. Met de gratis CRM van Yoursminc kan je altijd bij je klantenbestanden.

Tarieven Yoursminc

Je kan Yoursminc de eerste drie maanden volledig gratis uitproberen. Je hebt dan dus drie maanden een gratis CRM systeem, een gratis boekhoudprogramma en een gratis facturatie programma. Voordeliger kan niet. Bij de 3 maanden gratis probeertijd zit alles inbegrepen.

Vervolgens is het mogelijk om uit verschillende pakketten te kiezen, afhankelijk wat jij nodig hebt om de administratie van je bedrijf op orde te houden. Bij het large pakket van €19,95 per maand zit alles inbegrepen en kom je dus sowieso niks te kort. Heb je geen behoefte aan projecten, abonnementen en urenregistratie, dan kan je het medium pakket kiezen voor maar €14,95 per maand. Het small pakket kost maar €9,95. Hierbij missen naast de functies die het medium pakket mist het grootboek, offertes en webwinkelintegratie. Al met al is dit dus veel toegankelijker, voordeliger en goedkoper dan het inhuren van een boekhouder. Voor elke eigen ondernemer is Yoursminc een ontzettende aanrader.