Facturatie software onFact werkt erg goed!

Facturatie software onfact

Facturatie software onfactDag allemaal, vandaag ga ik het hebben over: facturatie software onFact. De reden hiervan? Pas geleden was ik bij een klant op bezoek, en kreeg ik de factuur van hem. Ik vond de factuur er erg netjes uitzien, en ik vroeg me af of hij dit zelf gemaakt had. De opmaak van de factuur was erg netjes, en de huisstijl was duidelijk. Mijn eigen facturen vind ik veel minder netjes, en hier wilde ik wat aan doen. Ik vroeg hem daarom of hij dit zelf gemaakt had. Hij vertelde me dat dit niet het geval was. Hij liet dit namelijk doen door facturatie software onFact. Hij vertelde ook dat hij dit sinds kort doet, en dat hij een proefabonnement heeft. Het beviel hem wel, daarom zou hij binnenkort overstappen op een echt abonnement. Hij liet me de website van het bedrijf zien, en ik was meteen helemaal overtuigd. Eenmaal teruggekomen op kantoor, besloot ik om contact op te nemen met het bedrijf, en ik heb nu zelf ook een proefabonnement.

Facturatie software Een geweldig idee!

Het idee om een proefabonnement te nemen bleek een goede te zijn. Het bedrijf maakt nu al mijn facturen, en dit zorgt ervoor dat ik me op andere dingen kan richten. Buiten dat ziet het er nu veel beter uit, en ben ik van plan om een echt abonnement te nemen. Dit bedrijf levert prima werk af, en is echt een aanrader.onfact